Ēdināšana, visā Latvijā

Drukāt

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
Ēdināšana ., Izbraukuma ēdināšana , Banketi, ēdināšana , pusdienu piegāde kolektīviem, restorāni, restorāns centrā,

Solmaro, SIA

Meža 13, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Ēdināšanas uzņēmumi

Hotel Viona

Rīgas 41, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Viesnīca Bauskā. Hotel Bauskā. Hotelis Viona. Naktsmītnes. Nakšņošana. Atpūta. Sauna ar baseinu. Kafejnīca Bauskā. Kafejnīca pie pils. Bauskas pils. Karstie ēdieni. Pusdienas. Saldie ēdieni. Deserts. Latviešu ēdieni. Armēņu virtuve.

Romantika, kafejnīca, konditoreja, veikals, SIA Sirds kūkas

Ozolu 3, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Kafejnīca Aizkraukle, Kafejnīcas, pusdienas, kompleksās pusdienas, garšīgi paēst, kur paēst Aizkrauklē, banketu galdu klāšana, banketi, banketi Aizkraukle, gaļas plates, salāti u.c. konditoreja, konditoreja Aizkraukle, pašu cepta maize, bulciņas, pīrādziņi, tortes, kūkas, kliņģeri, cepumi, pārtikas tirdzniecība, pārtika, veikals,

Wood Stock, kokteiļbārs

Kuģinieku 5, Liepāja, LV-3401
Kokteiļbārs, kokteiļbārs Liepājā, izbraukuma banketi, izbraukuma tirdzniecība, galdiņu rezervācija, privātie pasākumi, svinības, dzimšanas dienas ballītes, terase, āra bārs, dzīvniekiem draudzīgi, džina kokteiļi, ēdienu piegāde, woks, bārs, bārs Liepājā, pagalms, Juliannas pagalms, korporatīvi pasākumi, burgers, labākais burgeris

Orange Bowling & PicaDA!, Izklaides un atpūtas komplekss

Cietokšņa 60-2.st., Daugavpils LV-5401
Boulings Daugavpilī, izklaides centrs Daugavpilī, bārs, kafejnīca, restorāns Daugavpilī, kur paēst Daugavpilī, biljards Daugavpilī, banketu zāle, bērnu rotaļu stūrītis Daugavpilī, galda hokejs, atpūta Daugavpilī, boulinga celiņi bērniem, atpūtas vieta Daugavpilī, svinību organizēšana Daugavpilī, pica, picērija Daugavpilī, svaigi

Aplis, kafejnīca

Eksporta 6, Tukums, Tukuma nov., LV-3104
Kafejnīca "Aplis", banketi, banketu zāle, pusdienas, konditorejas izstrādājumi, konditoreja. Kafejnīca Tukumā, Konditorejas izstrādājumi pēc individuāla pasūtījuma. Kulinārijas izstrādājumi, banketu klāšana, furšeti, gardi ēdieni, kur paēst Tukumā, brokastis, vakariņas, saldumi, deserti, aukstie ēdieni, siltas pusdienas, zupas,

Loms, bārs

Raiņa 13, Liepāja LV-3401
Loms, ēdināšana , bārs, bufete, kafejnīca, ēdnīca, ēdienu piegāde, ēdieno, dzērieni, aukstie ēdieni karstie, Uzņēmumu darbinieku ēdināšana , korporatīvie pasākumi, telpu īre korporatīviem paākumiem, izbraukuma ēdināšanas

Olimpiskais centrs Limbaži, SIA

Parka 36, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:: ✓ Trenažieru zāle ✓ Peldbaseins ✓ Airēšanas bāze ✓ 2 tenisa laukumi ✓ Sporta laukumi ✓ Āra basketbola laukumi ✓ Āra volejbola laukums ✓ Futbola laukums ar mākslīgo un dabīgo segumu Daudzfunkcionālais sporta un veselības komplekss:

"Olimpiskais centrs "Limbaži"" ir sporta centrs, kas atrodas Limbažos un kas apsaimnieko sporta bāzes: airēšanas bāzi ar airēšanas distanci, Lielezera ielā 33, sporta halli, 3000m2, Parka ielā 36, stadionu (2 tenisa laukumi, āra basketbola laukumi, āra volejbola laukums, futbola laukumi ar mākslīgo un dabīgo segumu) Sporta ielā 3. 2018. gada 1. septembrī durvis vēra jaunais Limbažu peldbaseins Jaunatnes ielā 4 A, kur apmeklētājiem pieejama arī trenažieru zāle. "Olimpiskais centrs "Limbaži"" organizē dažādu sporta veidu čempionātus, dažādus sporta pasākumus, organizē sporta spēles, augstas klases sasniegumu sportu, sniedz ēdināšanas un naktsmītņu pakalpojumus.

SVĒTKU PILS, SIA 4 Saules

Vimbukrogs, "Attekas" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Atpūtas iespējas:

Pirts Svētku Pils viesiem ir pieejams trīs nelielas pirtiņas – divas Daugavas krastā un viena uz ūdens. Pirtis var izmantot pasākuma laikā vai arī nākamajā rītā. Tas ir lielisks veids, kā papildināt pasākumu ar relaksācijas brīdi vai pagarināt pozitīvas emocijas nākamajā dienā.

Laivu noma Viesiem pieejamas trīs laivas, ar kurām var doties romantiskā izbraucienā pa Daugavu meklēt Mīlestības saliņu vai apskatīt Doles muižu, kā arī makšķerēt.

Volejbola laukums Sportiskām aktivitātēm piedāvājam ļoti plašu zaļo zonu, kurā iespējams rīkot dažādas spēles un aktivitātes. Pieejams arī volejbola laukums.

Bērnu laukums Bērni vienmēr ir mīļi gaidīti mūsu Atpūtas vietā un viesu namā Svētku Pils. Bērniem pieejams rotaļu laukumiņš un piepūšamā atrakcija bērniem vecumā līdz 6 gadiem.

Grils Viesiem pieejams grils ar grilēšanas piederumiem, piknika vietas un elektrība zaļajā zonā.

 

Ramala, radošā maizes laboratorija

Lielais prospekts 48, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"RAMALA" ir kafejnīca-sociālais uzņēmums, kas dod iespēju ikvienam izjust maizes gatavošanas procesu un vienlaikus labāk iepazīt sevi, meditēt un kvalitatīvi pavadīt laiku kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem. Uzņēmumu ir izveidojuši Krīzes centra ģimenēm un bērniem "PASPĀRNE" speciālisti, tāpēc darbam ar vardarbībā cietušiem bērniem un pieaugušajiem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām kā alternatīva tiks piedāvātas īpašas maizes terapijas nodarbības. Pat sasteigtā ikdienas dzīvē ikvienam ir iespēja apmeklēt "RAMALA", ieturēt veselīgas maltītes un omulīgā atmosfērā izdzert tēju vai kafiju vai saņemt gardu sviestmaizi un salātus arī līdzņemšanai. Iegriezies un izbaudi!

ZL.LV iesaka

Mūza, restorāns

Slimnīcas 7, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: Restorāns „Mūza” atrodas viesnīcā „Rija Bauska Hotel”. Piedāvā nobaudīt starptautisku ēdienu klāstu, kā arī iecienītākos latviešu ēdienus. Gaišais un mūsdienīgais interjers kopā ar lielisku virtuvi rada patīkamu atmosfēru, kas priecēs ikvienu apmeklētāju.

Ahh-meat, SIA

Rīgas 37, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Par kafejnīcu:

SIA "Ahh-meat" - kafejnīca Valmierā, ceļojums Turcijas garšu pasaulē! Izbaudi turku baklavu ar aromātisko tēju vai nogaršo Pide ar kapātu balto buļļu gaļu! Perfekto garšu salikumu atradīsi tieši šeit!

Osteria, SIA, Kafejnīca

Kalvenes 69, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts:

Kafejnīca "Osteria" šobrīd piedāvā tikai izbraukuma ēdināšanas pakalpojumus - gardas maltītes, kāzas, bēres, dzimšanas dienas, bērnu ballītes un citi pasākumi. Piedāvājumā arī var pasūtīt maltīti līdzi ņemšanai – gan auksto, gan silto (gaļas, zivs, siera, augļu un dārzeņu plates, kūkas, salāti, smalkmaizītes). Blakus kafejnīcai ir veikals, kur varat iegādāties gan pārtikas, gan rūpniecības preces.

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tehnika: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Dārzkopības tehnika ✓ Komunālā tehnika ✓ Vides kopšanas tehnika ✓ Piemājas dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Kardāni ✓ Jauna tehnika noliktavā ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas ✓ Tehnika mežam

Luning Shop Fitting, SIA

Inovatīvas, izturīgas preču noformējuma sistēmas🏬
Valdlauči, Mazā Rāmavas 5, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Pie mums ir pieejams:: ✓ Tirdzniecības iekārtas ✓ Veikalu aprīkojums ✓ Veikala projekts ✓ Veikala interjera dizaina izstrāde ✓ Apgaismes tehnika veikala interjerā ✓ Veikalu plaukti ✓ Veikalu plauktu sistēmas ✓ Plauktu dalītāji ✓ Letes veikaliem ✓ Stendi ✓ Vitrīnas ✓ Grozi ✓ Metāla āķi ✓ Mēbeļu furnitūra ✓ Mēbeļu vairumtirdzniecība ✓ Noliktavu plauktu sistēmas ✓ Metāla plaukti

 

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
Preces: ✓ Sadzīves svari ✓ Galda svari ✓ Grīdas svari ✓ Iekaramie svari ✓ Fasēšanas svari ✓ Automašīnu svari ✓ Krāna svari ✓ Analītiskie svari ✓ Augstas precizitātes svari ✓ Auto asu svari ✓ Dzelzceļa svari ✓ Medicīnas svari ✓ Mitruma mērītāji ✓ Mobilie palešu svari ✓ Platformas svari ✓ Skaitāmie svari ✓ Sliežu svari ✓ Stieņu svari ✓ Svari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem ✓ Svari dzīvnieku svēršanai ✓ Svari uguns un eksploziju nedrošām vidēm ✓ Tirdzniecības svari ✓ U veida palešu svari ✓ Ūdens un putekļu izturīgi svari ✓ Svaru komponentes

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k.1, Rīga LV-1005
Piedāvājam: ✓ HANEX mākslīgais akmens; ✓ STARON mākslīgais akmens; ✓ HI-MACS mākslīgais akmens; ✓ AVONITE mākslīgais akmens Mākslīgais akmens: Mākslīgā akmens izmantošanas spektrs ir ļoti plašs. Galvenokārt pircēji šo materiālu izvēlas virtuves galda virsmām, vannas istabas virsmām, palodzēm un sienas paneļiem. Virtuves galda virsmas var būt gan ar iebūvētu izlietni no tā paša materiāla, gan ar cita veida izlietni. Uz galda virsmas ir iespēja izgatavoti noteces, un citus noderīgus papildinājumus. No mākslīgā akmens darba virsmas viegli attīrās mērces, vīna, kafijas un tējas traipus.

Rehabilitācijas centrs Tērvete, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Tērvete, "Rehabilitācijas centrs Tērvete" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov., LV-3730
Apraksts: SIA RC "Tērvete" galvenie darbības virzieni ir medicīniskā rehabilitācija pulmonoloģisko un neiroloģisko saslimšanu pacientiem un pacientiem ar kustību-balsta aparāta patoloģiju, kā arī sociālā rehabilitācija. Rehabilitācijas centrs ir izvietots valsts nozīmes arhitektūras piemineklī 1932. gadā 250 pacientiem celtajā Tērvetes Sanatorijas galvenajā korpusā. Rehabilitācijas centra atrašanās Tērvetes dabas parkā psihoemocionāli veicina pacientu atveseļošanos, kā arī dod iespēju saturīgi pavadīt brīvo laiku pastaigās Rūķu mežā, Raganas silā uzkāpt Tērvetes pilskalnā, kā arī apmeklēt A.Brigaderes muzeju "Sprīdīši", grāmatniecības muzeju "Ķipi" un Tērvetes senvēstures muzeju "Jērumi".

Atar, SIA

Turpinām strādāt klātienē! Bezkontakta piegāde!
Visvalža 7, Rīga, LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Kafija ✓ Kafijas automāti ✓ Kafijas automātu serviss ✓ Kafijas automātu piederumi ✓ Receptes Kafijas grauzdētava:

Mēs esam Latvijas kafijas grauzdētava. Kafijas grauzdēšana mūsu uzņēmumā ir roku darbs un izmantojam tikai augstākās kvalitātes kafijas pupiņas. Grauzdēto kafiju klientiem nogādājam ne vēlāk kā divas nedēļas pēc grauzdēšanas, tādējādi vienmēr nodrošinām svaigu kafiju. Piedāvājam iegādāties pārbaudītu zīmolu kafijas automātus. Ja kafijas automāta iegādei vēl neesat gatavi, piedāvājam kafijas automātu nomu uz neierobežotu laiku. Iegādājoties pie mums noteiktu daudzumu kafijas, noma ir bez maksas. Kafijas automātus var iznomāt arī uz īslaicīga pasākuma laiku. Kā zināms, jebkura tehnika ar laiku nolietojas un bojājas – piedāvājam kafijas automātu apkopi un remontu