Ēdināšana, visā Latvijā

Drukāt

Hotel Kolumbs, SIA, Viesnīca

Kuršu 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Kolumbs" iekārtota 1914. gadā celtā ēkā, pēc tās pārbūves atvērta apmeklētājiem kopš 2006. gada. Viesnīca ir ģimenes uzņēmums, tajā ir 32 dažādu kategoriju numuriņi, kuri aprīkoti ar gaisa kondicionēšanas sistēmu. Piedāvājam mājīgas telpas darbam un atpūtai. Mums ir konferenču un biljarda zāles, SPA atpūtas komplekss ar saunu un džakuzi. Ēdināšanas pakalpojumus mūsu viesiem sniedz restorāns "Tik un tā". Iekšpagalmā iespējama elektroauto uzlāde, sadarbībā ar "Elektrum". Viesnīcai ir ērta atrašanās vieta, jo tā ir tuvu gan centram, gan pludmalei.

MEZULI, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
Pakalpojumi:: ✓ Konsultācijas par fasēšanas, pildīšanas, produktu žāvēšanas procesiem ✓ Projektēšanas pakalpojumi (ražotnes, virtuves, restorāni u.c.) ✓ Mārketinga pakalpojumi, tirgus izpēte ✓ Jaunu tehnoloģiju un iekārtu piemeklēšana Par mums: SIA "Mezuli" saviem klientiem piedāvā atbilstošus pārtikas produktu fasēšanas, pildīšanas, dozēšanas un iepakošanas risinājumus. Tādās nozarēs kā "augļu un dārzeņu pārstrāde" piedāvājam ļoti plašu šo produktu pārstrādes spektru, tas ir, žāvēšanu, saldēšanu, grilēšanu, zupu, sulu, biezeņu, kompotu ražošanu. Sniedzam konsultācijas par jaunākām produktu fasēšanas, dzērienu pildīšanas, produktu žāvēšanas metodēm un tendencēm. Sadarbojamies ar zinātniekiem un iekārtu ražotājiem jaunu produktu izstrādē, kā arī ar projektētājiem, lai izveidotu visatbilstošāko projektu konkrētajai vietai un telpai. Mūsu sadarbības partneri ir vairākas Eiropas iekārtu ražotāfirmas, kas piedāvā gan automātiskās līnijas, gan pusautomātiskās līnijas un atsevišķas iekārtas, kas piemērotas maziem ražotājiem. Kopīgi esam ieinteresēti mūsu reģionā ieviest jaunas un progresīvas iekārtas un tehnoloģijas.

Mikrokultūra

Rudzrogu 1, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Bet kas ir mikrokultūra?:

Mēs esam šīs Zemes neatņemama sastāvdaļa, kas ir cieši saistīta ar dabu. Kad mūsu vidē notiek ķīmiskas un nedabiskas izmaiņas, mūsu ķermenis un prāts to jūt. Tas, kas notiek makro pasaulē, notiek arī mikro pasaulē - mūsu ķermeņos. Pārstrādāta pārtika, emisijas, spēcīgi medikamenti, klimata pārmaiņas, pesticīdiem noslogota pārtika, steidzīgs dzīvesveids, ekrāni, kas ņirb mūsu sejās, un nepietiekams miegs - tas viss ietekmē un izjauc mūsu iekšējo ekosistēmu. Mikrokultūra ir aicinājums dziedēt iekšējo mikroekosistēmu. Mēs aicinām uzsākt ceļojumu uz veselību ar maziem, mikro pūliņiem, iekļaujot arī mūsu produktus savā ikdienas rutīnā.

BEET-TOX frakcionētas biešu sulas šoti: diētiskais produkts aknu funkciju un darbības uzlabošanai, samazina tauku veidošanos un uzkrāšanos aknās, veicina tauku vielmaiņas optimizēšanu, veicina šūnu atbrīvošanos no liekajiem taukiem, holesterīna un tiek kavēta tauku veidošanās, uzlabo skābekļa piegādi, kas palielina izturību un samazina nogurumu ilgstošas slodzes laikā. Melnā plūškoka koncentrēta sula bez pievienota cukura vai saldinātājiem: palīdz uzturēt elpošanas sistēmas veselību, stiprina imūnsistēmu, pretiekaisuma īpašības, mazina urīnceļu infekcijas, atvieglo alerģiju simptomus, antocianīnu, flavonoīdu un fenolskābju saturs. CleanKill zāļu pretparazītu un pretsēnīšu tabletes: iedarbīgas zāļu tabletes, kas attīra organismu no helmintiem, patogēnām baktērijām, sēnītēm. Dabīgais sastāvs ir lieliska alternatīva citiem pretparazītu preperātiem, kuriem ir spēcīga ietekme uz orgāniem un izraisa blakusparādības. Tabletēs ir aktīvās sastāvdaļas vērmeles lapas, priežu mizas un čagas ekstrakts (bagāts ar fulvīnskābi), krustnagliņu pulveris, kanēlis, kurkumas saknes pulveris, nātres lapas, kumelīšu ziedi.

Patskanis, privātā pirmsskolas izglītības iestāde Purvciemā

Ūnijas 54, Rīga, LV-1084
Apraksts:

Esam droša un uz vispārcilvēciskām vērtībām balstīta pirmsskolas izglītības iestāde. Mūsu galvenā vērtība - cilvēks. Strādājam tā, lai ikviens pie mums justos gaidīts, mīlēts, cienīts. Mēs īstenojam vispārējo pirmsskolas izglītības programmu, kuru bērni profesionālu pedagogu un sirsnīgu auklīšu vadībā apgūst integrētās rotaļnodarbībās. Esam labs palīgs katram bērnam uzsākt savas pirmās, pastāvīgās bērnudārznieka gaitas. Papildus bērniem piedāvājam ZUMBAS nodarbības.

 

Liepas veterinārā ambulance, SIA

"Ravas" , Blīdenes pagasts, Saldus nov., LV-3852
Mūsu pakalpojumi::

 

✓ Lauksaimniecības dzīvnieku izmeklēšana un ārstēšana ✓ Aktuālas ķirurģiskas operācijas (glumenieka dislokācija, ķeizargrieziens u.c.) ✓ konsultācijas govju mītņošanā, ēdināšanā, aprūpē ✓ Palīdzība lauksaimniecību dzīvnieku dzemdībās ✓ Barības devu sastādīšanu ✓ Veicam govju mākslīgo apsēklošanu

 

Cieceres pamatskola

Kalnsētas 13, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Mēs piedāvājam:: ✓ Radošu mācību procesu mūsdienīgās telpās; ✓ Alternatīvās dienas, kad mācīto apgūst ārpus skolas; ✓ Pagarinātās dienas grupu līdz plkst.17.00; ✓ Izglītojošas mācību ekskursijas; ✓ Džimbas skoliņu; ✓ Ārpusstundu nodarbības – jauno gidu skolu, teātri, mākslu, mūziku, sportu, keramikas pulciņu; ✓ Izglītojošas un izklaidējošas nometnes; ✓ Peldēšanas un slidošanas nodarbības; ✓ Moderni aprīkotu sporta zāli; ✓ Internātu, ēdināšanu x4 dienā; ✓ Medicīnas personāla pakalpojumus; ✓ Atbalsta personālu – logopēds, psihologs, sociālais pedagogs; ✓ Masāžas; ✓ Dabas vides estētikas nodarbības un silto smilšu terapiju; ✓ Mūzikas terapijas nodarbības. ✓ Cieceres pamatskola 2022./2023. m. g. uzsāk sešgadīgo bērnu apmācību ar pēctecības mērķi nodrošināt bērnu sagatavošanu skolai.

   Skolu vada direktore Vineta Vovere.

Zvaigznītes, ZS, Viesu māja pie Aiviekstes upes

"Zvaigznītes" , Indrānu pagasts, Madonas nov., LV-4826
Viesu mājas pakalpojumi:: ✓ Nakšņošana ✓ Pirts ✓ Āra kubls ✓ Nojume līdz 40 personām ✓ Laivas noma ✓ Telts vieta ✓ Batuts ✓ Siera degustācijas ✓ Kāzu pieturvieta Brīvdienu māja Aiviekstes upes krastā::

Jauka un omulīga brīvdienu māja Aiviekstes upes krastā! Piedāvājam gan pirtiņu, gan nakšņošanu, gan telpu ar kamīnu nelielām viesībām. Mums ir arī nojume āra pasākumiem vasarā, volejbola laukums, batuts, laiva, kā arī gatavojam mājas sieru! Būsiet mīļi gaidīti izbaudīt klusumu un mieru pie dabas! Mēs strādājam, lai pie mums ne tikai iegrieztos, bet arī atgrieztos!

Safari parks – viesu nams MORE

"Saulstari" , Mores pagasts, Siguldas nov. LV-2170
Apraksts:

DARBA LAIKS: Visu gadu. Ar iepriekšēju pieteikšanos. 

Luksus viesu nams unikālā vidē – briežu dārzā. Telpas konferencēm, svinībām, pirts, kubla. Bezvadu internets, projektors u.c. Baudi ekskluzīvus brieža un mežacūkas gaļas ēdienus, Latvijas meža un dabas veltes (Iepriekš piesakot). Makšķerēšana, peldvieta, laivas. Piknika un telšu vietas. Pasākumu organizēšana, kāzas. Loka šaušana un pasākumi viduslaiku stilā. Staltbriežu, dambriežu, balto briežu un mežacūku apskate, to barošana no rokas. Kopā vairāk nekā 500 dzīvnieki. Ekskursijas gida pavadībā, ragu kolekcijas apskate. Apmeklējums iepriekš jāpiesaka.

Dēseles Dzirnavas

"Dēseles Dzirnavas" , Embūtes pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3436
Dēseles Dzirnavas - vieta svētku svinēšanai:

"Dēseles Dzirnavās" - iespēja svinēt nozīmīgus dzīves svētkus (kāzas, jubilejas, bērnības svētkus utt.), organizēt apmācības vai seminārus un baudīt mierīgu, nesteidzīgu atpūtu, un nedaudz aizmirsties no ikdienas steigas. Piedāvājam divas zāles svinībām un semināriem (129 kv.m. un 60 kv.m), labiekārtotas 10 istabas un gultasvietas līdz 50 personām. Pie dzirnavām ir skaists dzirnavu dīķis, makšķerēšanas un laivu nomas iespējas, augļu un ogu dārzi segtajās platībās. Pie mums sezonas laikā var mieloties un iegādāties zemenes, avenes, krūmmellenes, ķiršus, upenes, plūmes un ābolus. Piedāvājam ekskursijas dārzos. Kā arī gatavo produkciju, kas ražota no dārzos audzētā - sukādes, džemi, mērces, ievārījumi un citas labas lietas.

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

Tiečas, ZS

"Tiečas" , Slampes pagasts, Tukuma nov. LV-3119
Par ZS "Tiečas":

ZS "Tiečas" nodarbojas ar svaigu dārzeņu vairumtirdzniecību (burkāni, kartupeļi, galda bietes, kāposti), graudu audzēšanu un vairumtirdzniecību (rudzi, mieži, rapsis, kvieši), cūkgaļas ražošanu un tirdzniecību, kā arī ar lauksaimniecības zemju nomu un iepirkšanu.

Burtakas, SIA, Atpūtas komplekss, viesu nams Vidzemē

"Burtakas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Piedāvājam: ✓ Pirts ✓ Peldvietas dīķos ✓ Kubla pirts ✓ Aktīva atpūta ✓ Brauciens ar laivu ✓ Viesu nams ✓ Romantiskais namiņš diviem Atpūtas komplekss:

Laipni lūdzam ar visu ģimeni un draugu pulku brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Vārda tiešā nozīmē – velnišķīgi labi atpūsties!

EVI & JO, SIA

Raiņa 49a, Durbe, Dienvidkurzemes nov., LV-3440
Mūsu produkcija:: ✓ Ievārījumi ✓ Marinējumi ✓ Kompoti ✓ Sulas ✓ Sīrupi ✓ Vīni Apraksts: Ar preču zīmi "Durbes veltes" tiek ražoti augļu, ogu, dārzeņu konservi un mājas vīni, kas top mazā ražotnē Durbē. Ražotājs SIA „EVI&JO” ir Latvijas pārtikas uzņēmums, kas savu ražošanu balsta uz klasiskām vērtībām un tradicionālām produktu pagatavošanas metodēm, kurās netiek izmantotas gandrīz nekādas e-vielas. Gardie ievārījumi un kompoti, pikantie sāļie salāti un marinējumi tiek izgatavoti no Latvijā audzētām izejvielām. Lielākā daļa augļu, dārzeņu un ogu tiek audzētas Durbes novadā - ražotājiem piederošajā zemnieku saimniecībā „Avenes” un citās Durbes novada saimniecībās vai piemājas dārzos. Izejvielas tiek ražotas ar tradicionālās lauksaimniecības metodēm, un tas nozīmē, ka dārzeņu vagas tiek ravētas un augļi un ogas netiek migloti ar dažādiem ķīmiskiem augu aizsardzības līdzekļiem. Tikai tā ir iespējams produktos piešķirt garšas, kas atgādina mammas vai vecmāmiņas ievārījumu vai salātus.

Saules Kliņģeris, SIA

L.Laicena 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Konditorejas izstrādājumi pēc pasūtījuma Valmierā:

Pie mums ir iespējams pasūtīt mājas tortes, kūkas, smalkmaizītes, pīrādziņus jūsu īpašajiem pasākumiem.

 

Konditorejas izstrādājumu veikals Valmierā:

Konditorejas "Saules Kliņģeris" izstrādājumus var nopirkt veikalos "Austri" Valmierā.

Āmuļi, SIA

Kuršu 7/9, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Dzīvu mājlopu iepirkšana dzīvsvarā. Svaigas, sadalītas gaļas mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība ar piegādi. Pēc jūsu pasūtījuma ražoti pelmeņi un čebureki, arī dažādas pildītas pankūkas. Ir iespēja nobaudīt uz vietas ražojumus ar dažādām garšvielām un piedevām. Jaunums - kulinārija! Šašliki, marinētas gaļas, steiki, cepamdesiņas, kotletes un daudz kas cits pēc "Āmuļu" receptēm!

Zoopet.lv, SIA Tuvs zoopreču internetveikals

Cesvaines 10, Rīga LV-1073
Apraksts: Firma "Tuvs" dibināta 2000. gada decembrī Rīgā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle. Mūsu uzņēmums veic zoopreču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Mēs piedāvājam arī citus produktus, piemēram, Van CAT (Turcija), Eminent Pet Food (Čehija), Crystal litter silikons (Ķīna), Kauno Grūdai (Lietuva), kuri apmierinās jūsu mājdzīvniekus! Pie mums strādā profesionāļi, kas sniegs atbildes uz visiem jūsu jautājumiem un piedāvās jūsu mājdzīvniekiem labākās kvalitātes pārtiku un labas cenas. VAN CAT, PREMIUM CAT LITTER BRAND OF THE YEAR 2019.-2020. gada labākā prece pasaulē. Zoopreces ar piegādi visā Latvijā. Profesionālā suņu un kaķu barība no Vācijas.

Profitex, SIA

Lielirbes 27, Rīga LV-1046
Serviss un iekārtu apkope: ✓ Uzstādīšana ✓ Pieslēgšana komunikācijām ✓ Iekārtu palaišana un personāla apmācība ✓ Garantijas apkalpošana un apkope ✓ Tehniskais atbalsts ✓ Rezerves daļu piegāde Iekārtas veļas mazgātavām un restorāniem:

PROFITEX grupa kopš 2004. gada aprīko dažādus ēdināšanas uzņēmumus, viesnīcas, veļas mazgātavas un ķīmiskās tīrītavas. Šajā laikā dažādās valstīs ir veikta projektēšana un profesionālu iekārtu uzstādīšana simtiem restorānos, veļas mazgātavās un ķīmiskajās tīrītavās. Šobrīd PROFITEX grupa darbojas Eiropas un Āzijas tirgos. Tai ir uzņēmumi Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Ukrainā, Baltkrievijā, Krievijā, Kazahstānā un Uzbekistānā.

APU Genesis, SIA

Ganību dambis 24d-715, Rīga LV-1005
Produkti pārtikas un vides drošības kontrolei: Ātrie testi pārtikas drošībai. Ātrie virsmu tīrības testi. Testi pārtikas preču ražošanas HACCAP sistēmai. Mikrobioloģiskās barotnes. Gatavās mikrobioloģiskās barotnes. Virsmu tīrības testi. Antibiotiku testi. Ātrie antibiotiku testi pienam. Mikotoksīnu testi graudiem. Inhibitoru testi. Piena analizatori. Piena skābuma testi. ATP testi. Virsmu tīrības testi. Ūdens tīrības testi. Ātrie ūdens tīrības testi. ATP testi. Laboratorijas iekārtas. Inhibitoru testi. Piena analizatori. Luminometri. Krioskopi.

Imlitex Latvija, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
IZEJVIELAS PĀRTIKAS RŪPNIECĪBAI: ✓ Sāls (rupjais, smalkais), dzeramā soda, kartupeļu ciete ✓ Sojas izolāts ✓ Cukurs un saldinātāji ✓ Tomātu pasta ✓ Pārtikas eļļas un tauki ✓ Želatīns SASTĀVDAĻAS PĀRTIKAS UN FARMĀCIJAS RŪPNIECĪBAI: ✓ Garšvielas un aromatizētāji ✓ Garšas un smaržas pastiprinātāji ✓ Konservanti un stabilizatori ✓ Emulgatori ✓ Cukurs un saldinātāji ✓ Viskozitātes palielinātāji un cietinātāji ✓ Skābuma regulētāji

Aneva J, SIA

Garšas saviļņojums 🍎🍓🍏🍒
"Lielručkas" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Piedāvātais sortiments: ✓ Dzērveņu sula ✓ Aveņu sula ✓ Melleņu sula ✓ Aroniju sula ✓ Smiltsērkšķu sula ✓ Upeņu sula ✓ Ābolu sula ✓ Smiltsērkšķu eļļa ✓ Kaņepju eļļa ✓ Brūkleņu sula ✓ Ķiršu sula ✓ Melnā plūškoku ogu sula ✓ Rabarberu sula ✓ Cidoniju sula