Ēdināšana, visā Latvijā

Drukāt

Istaba, krodziņš

J.Čakstes bulvāris 7, Jelgava LV-3001
Kafejnīcas Jelgavā. Krogs, bankets, banketi, svinību mielasti, kāzu mielasti, bēru mielasti, (līdz 50 personām). Godi, galda klāšana, apkalpošana jubilejās, kāzās, prezentācijās. Ģimeņu svinības, izlaidumi, ballītes, semināri, konferences. Eiropas virtuve. Omulīga atmosfēra. Atpūta Driksas krastā, āra terase. Dāvanu kartes, TV, TV

Jaunā Rauna, kafejnīca-bistro

Rauna, Rīgas 2a, Raunas pagasts, Smiltenes nov. LV-4131
Piedāvājam:: ✓ Pusdienu komplekti ✓ Banketi ✓ Uzkodas ✓ Brokastis un vakariņas ✓ Ēdināšana tūristu grupām ✓ Aukstie un siltie ēdienu ✓ Deserti ✓ Izbraukuma banketi

Pastnieka māja, restorāns

F.Brīvzemnieka 53, Liepāja LV-3401
Par mums: "PASTNIEKA MĀJA" atrodas pašā Liepājas centrā, taču sānis no pilsētas steigas un trokšņa. Piemērota vieta, kur paslēpties no ārpasaules. Izvēloties vietu pie loga, var redzēt mājas pagalmu ar vējrādi, koka dēļu grīdu, vasaras dārzu un caurspīdīgu stikla sienu, kas atdala “Pastnieka Māju” no pilsētas – steidzīgiem garāmgājējiem, tramvaja un automašīnām, ļaujot izbaudīt laisku labpatiku. Restorāns izvietots divos stāvos, kuros organizējam banketus, seminārus, darījuma pusdienas, ģimenes svinības. Iespējams rezervēt visu restorānu vai atsevišķas tā daļas. Katru darba dienu no plkst. 11:00 - 16:00 biznesa pusdienas.

Take the Bake, picērija

Atmodas 31, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts:

Ģimenes uzņēmuma Take the Bake, picērija Aizputē. Mūsu gardās, malkas krāsnī gatavotās picas var nobaudīt mūsu picērijā-restorānā Giardino di Napoli vai uzaicinot mūs uz savu dzimšanas dienu vai pasākumu. Mūsu veikalā atradīsiet dažādas itāļu pārtikas preces kā miltus un olīveļļu, kā arī dažādus piederumus, kuri izpalīdzēs picas gatavošanai mājās!

LATA, Bistro

Kuldīgas 5, Ventspils LV-3601
Apraksts: Bistro "Lata" sniedz ēdināšanas pakalpojumus Ventspils autoostā jau vairāk nekā 20 gadus. Plaša silto ēdienu, salātu, saldo, konditorejas izstrādājumu izvēle kā dienās, tā arī naktīs. Visus šos gadus strādājam diennakts režīmā. Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Sagatavojam arī auksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Jau daudzus pēdējos gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. Esiet laipni aicināti!

Firma Krimulda, izbraukuma tirdzniecība

Sunīši , Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

Mūsu uzņēmums piedāvā lieliskus galda klājumus ar tikpat lieliskiem ēdieniem. Mums ir plaša pieredze galdu klāšanā lielākajās Rīgas un Latvijas viesību zālēs, viesu namos, viesnīcās, kultūras namos, privātajās un citās sabiedriskajās vietās. Klājam galdus ne tikai telpās. Sadarbība ar vietējo produktu ražotājiem, kā arī paši audzējam ekoloģiski tīru produkciju. Svinībām piedāvājam galda klājumus, kuros ir aukstais, kā arī siltais galds, kas ir iespējami gan sēdgalda, gan stāvgalda veidā. Piedāvājam no dabīgiem produktiem gatavotas kāzu tortes.

LATA, kafejnīca

Sarkanmuižas dambis 25c, Ventspils LV-3601

Ēdienu varam sagatavot arī līdzņemšanai. Konditorejas izstrādājumi tiek cepti uz vietas, un mūsu produkcija ir ļoti iecienīta ventspilnieku un pilsētas viesu vidū, sevišķi mūsu sklandrauši. Cepam saldos kliņģerus uz pasūtījumu. Gatavojam arī auksto galdu uzkodas līdzņemšanai. Daudzus gadus esam novērtēti ēdināšanas konkursos ar augstām vietām. 

Picērija Zebra Alūksne

Latgales 3a, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts:

"Picērija Zebra" Alūksnē. Vieta, kur mierīgi baudīt gardas pusdienas. Dažādas, tradicionālas un eksotiskas picas. Mājīga atmosfēra, gards ēdiens.

Picērija Zebra Balvi

Partizānu 8, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

"Picērija Zebra" Balvos. Vieta, kur mierīgi baudīt gardas pusdienas. Dažādas, tradicionālas un eksotiskas picas. Mājīga atmosfēra, gards ēdiens.

Picērija Zebra Smiltene

Kalna 8, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts:

Nāc ciemos - Kalna iela 8, Smiltene vai zvani 24993993 un izcepsim picu uz Tev vēlamo laiku līdzņemšanai.

O!Bistro, kafejnīca

Apvedceļš 5, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Kafejnīca "O!Bistro" Saldus  nodrošina kvalitatīvu brokastu, pusdienu un vakariņu piedāvājumu, sniedzot plašu izvēli karstajiem, aukstajiem un saldajiem ēdieniem. Pēc mūsdienu tendencēm izveidots sabalansēts komplekso pusdienu piedāvājumu “Sātīgais” un “Veselīgais”. Kafejnīcas telpas ērti piemērotas ģimenēm un autobraucējiem, kas izmanto Liepāja - Rīga autoceļu.

#garšoēst!, kafejnīca

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Piegāde:

Juridiskām personām (uzņēmumu ēdināšana) apkalpojam Liepājā un ārpus tās, pēc iepriekš vienošanās.

Apraksts:

Kafejnīca “garšoēst” piedāvā vienkāršu, garšīgu un sātīgu pusdienu piedāvājumu par draudzīgu cenu, cilvēkiem ar steidzīgu dienas ritmu. Ikviens patīkamā vidē var malkot aromātisku kafiju un baudīt svaigus, gardus un uz vietas gatavotus konditorejas izstrādājumus.

KŪP bbq, kafejnīca

Atmodas bulvāris 6a, Liepāja LV-3414

"Kūp BBQ" strādā pēc pieprasījuma banketos, pasākumos un festivālos.

Ēdiens līdzņemšanai Wolt pakalpojumos.

Apraksts:

"KŪP BBQ" brīvdabas kafejnīca un bārs atrodas kultūrvietā "Atmodas Dārzs". "Kūp BBQ" ir vieta, kur brīvā atmosfērā var nogaršot sātīgus gaļas ēdienus ar piedevām. Mūsu ēdienkarte ir balstīta uz autentisko bārbekjū ēdiena pagatavošanas procesu. Mūsu gaļa ir lēni kūpināta un gatavināta, tādējādi nezaudējot sulīgumu.

Piedāvājam banketu sortimentu, galdu klāšanu, dalību ar pārvietojamo “food truck” festivālos, pasākumos, publiskās un privātās svinībās.

Kafejnīca darbojas vasaras sezonā, pirmdienā un otrdienā atpūšamies! Izbraukuma banketus nodrošinām visu gadu!

O!Bistro, kafejnīca

Brīvības 164, Liepāja LV-3401
Piegāde:

Privātpersonām pakalpojums pieejams tikai Liepājas pilsētas teritorijā;

Juridiskās personas apkalpojam Liepājā un ārpus tās, pēc iepriekš vienošanās;  

Ēdiens līdzņemšanai, piegāde, uzņēmumu ēdināšana

Apraksts:

Atrodamies veikala K-SENUKAI telpās. Kafejnīca “O!Bistro” nodrošina kvalitatīvu pusdienu piedāvājumu, sniedzot plašu izvēli karstajiem, aukstajiem un saldajiem ēdieniem. Par fiksētu cenu pieejams komplekso pusdienu piedāvājums “Sātīgais” un “Veselīgais”. Pusdieno uz vietas vai pasūti ēdiena piegādi, zvanot uz 63431717.  Pasūtījumus pieņemam 9:00 - 14:00.

Aleksandrs, pusdienu restorāns Pārdaugavā

Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Par restorānu:

Strādājot šajā jomā vairāk kā 20 gadus, restorāna komanda ir ieguvusi augstu ēdiena kvalitātes novērtējumu un labas atsauksmes no mūsu apmeklētājiem. Restorāns katru dienu piedāvā saviem viesiem ne tikai gardu un veselīgu ēdienu, bet dāvā labu noskaņojumu visai dienai. “Aleksandrs” nav tikai restorāns, tā ir vieta, kur ir velme atgriezties atkal un atkal.

Aleksandrs, pusdienu restorāns Āgenskalnā

Nometņu 61, Rīga LV-1002
Restorāns Āgenskalnā, bistro Āgenskalnā, restorāns Pārdaugavā, Biznesa pusdienas, Konditoreja, izbraukuma banketi, brokastis, brančs, alkoholiskie dzērieni, alus, Kompleksās pusdienas.

Aleksandrs, pusdienu restorāns Vecmīlgrāvī

A.Dombrovska 26, Rīga LV-1015
Restorāns, restorāni, bistro Vecmīlgrāvī, Banketu galdu klāšana, jubilejas, kāzas, svinības, mielasts, mielasti, Biznesa pusdienas, ēdiens līdzņemšanai, Svinību organizēšana, Konditorejas izstrādājumi, Brokastis, brančs, Piektdienās dzīvā mūzika, Alkoholiskie dzērieni, alus, Kompleksās pusdienas, Brokastis pusdienas Vecmīlgrāvī,

Aleksandrs, restorāns, banketi Purvciemā

Dzelzavas 69a, Rīga LV-1084
Par restorānu:

Strādājot šajā jomā vairāk nekā 20 gadus, restorāna komanda ir ieguvusi augstu ēdiena kvalitātes novērtējumu un labas atsauksmes no mūsu apmeklētājiem. Restorāns katru dienu piedāvā saviem viesiem ne tikai gardu un veselīgu ēdienu, bet dāvā labu noskaņojumu visai dienai. "Aleksandrs" nav tikai restorāns, tā ir vieta, kur ir vēlme atgriezties atkal un atkal.

ZL.LV iesaka

Sprints, kafejnīca

Raiņa 28a, Valka, Valkas nov. LV-4701
Par kafejnīcu:

Ģimnāzijas telpās esošajā ēdnīcā "Sprints" ir iespējams baudīt pusdienu piedāvājumu arī vietējiem Valkas iedzīvotājiem un tūristiem. "Sprints" arī uzņem sporta nometnes un parūpējas par pilnvērtīgām sportistu maltītēm to uzturēšanās laikā Valkā.

Daily, kafejnīca

Elizabetes 20, Rīga, LV-1050
Apraksts: Daily ir kvalitatīva izvēle par ikdienā pieņemamu cenu. Ar zīmolu Daily Latvijā un Igaunijā darbojas pusdienu restorāni, kafejnīcas un ēdnīcas, kurās katru dienu maltīti ietur desmitiem tūkstošu cilvēku. Ēdinām uzņēmumu darbiniekus un studentus, sniedzam ēdināšanas pakalpojumus skolās, bērnudārzos un aprūpes iestādēs. Mēs ticam, ka cilvēki spēj dzīvot ar prieku un attīstīt savas spējas tikai tad, ja viņiem katru dienu ir iespēja ieturēt sabalansētu, spēcinošu un savai gaumei atbilstošu maltīti, kas gatavota no kvalitatīviem produktiem. Baudi katru dienu!