Ēdināšana, visā Latvijā

Drukāt

Atpūtas komplekss Kantes krogs, Banketi

Miera 5, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
atpūta ar bērniem, atpūta diviem, atpūta laukos, atpūta ar bērniem Vidzemē, atpūta Gulbenes novadā, ēdināšana , kāzās, ēdināšana izbraukumos, kur svinēt dzimšanas dienu, telpas svinībām, ziemassvētku pasākumi, vietas

Kopmans & Co, SIA, Alus bārs

ēdienu piegāde,ēdieni līdzņemšanai 29941064
Strauta 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
Ēdināšana , pusdienu piegāde, ēdienu piegāde. Izbraukuma banketi, tirdzniecība. Svinības.

Trīs pipari un kūkas, kafejnīca-bistro

Mēs strādājam! Cepam arī picas līdzi ņemšanai.
Baznīcas laukums 5, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par kafejnīcu:

Pie mums ikdienā var nobaudīt gardu un daudzveidīgu maltīti visas dienas garumā. Cepam konditorejas un kulinārijas izstrādājumus. Draudzīga vieta ģimenēm ar bērniem - atsevišķa telpa bērnu rotaļām. Nodrošinām pilnu ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu dažādiem dzīves notikumiem gan mūsu telpās, gan Jūsu izvēlētajā svinību vietā.

OTTO - Pusdienu restorāns

Lielā 17, Jelgava, LV-3001
Telpu īre pasākumiem::

Klājam galdus pasākumiem arī savās telpās: - Pusdienu restorānā OTTO, Jelgavā, Lielajā ielā 17. Lielajā zālē līdz 150 personām, Mazā zāle uz ēkas renovācijas laiku slēgta. - Kafejnīcā Dzintarkrasts - www.dzintarkrasts.lv, - Brīvdienu mājā Ānes muižā - www.anesmuiza.lv

Labs auto, SIA, auto tirdzniecība, noma Tukumā

Lielā 38a, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
"Labs Auto" sniegtie pakalpojumi ir:: ✓ Auto tirdzniecība ✓ Automašīnu maiņa ar un bez piemaksas ✓ Automašīnu tirdzniecība komisijā ✓ Automašīnu piegāde no Vācijas pēc īpaša pasūtījuma ✓ Klientu auto transportēšana no Vācijas uz Latviju Priekšrocības: Pateicoties "Labs Auto" veiksmīgai sadarbībai ar vairākām Latvijas vadošajām līzinga kompānijām, mūsu klientiem ir iespēja izmantot līzinga pakalpojumus transporta līdzekļu iegādei. Uzņēmums piedāvā automašīnu tirdzniecību un nomu Tukumā, Kurzemē, Zemgalē, kā arī Rīgas apkārtnē.

Vilkābeles, bistro, ēdināšanas uzņēmums, SIA SOLMARO

Mežvidi, "Vilkābeles" , Novadnieku pagasts, Saldus nov., LV-3801
Apraksts:

"Vilkābeles" ir bistro ēdināšanas uzņēmums. Piedāvājam banketus, kā arī mielastu gatavošanu kāzām, bērēm un citiem pasākumiem. Pieejamas banketu zāles, taču piedāvājam arī izbraukuma banketus. Apkalpojam kompānijas līdz 100 cilvēkiem.

Liepa A.V., SIA

Rīgas 14, Liepāja LV-3401
Apraksts: Ēdināšanas uzņēmums "Liepa A.V." sniedz ēdienu piegādes pakalpojumus, banketu klāšanu (gan uz vietas, gan izbraukumā), telpu nomu pasākumu rīkošanai.

Silvans, SIA, Bārs

Silva, "Silva 16" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Piedāvājumā:: ✓ Iespēja ieturēt brokastis, pusdienas un vakariņas medību stila zālē vai vasaras terasē; ✓ Konditorejas izstrādājumi; ✓ Svinību galda klāšana uz vietas 40-80 personām, kā arī izbraukumos; ✓ Izbraukumu tirdzniecība; ✓ Biljards. Par uzņēmumu:

Bārs “Silvans” atrodas ciematā “Silva”, kas ir 2 km no Smiltenes un netālu no Vidzemes šosejas, ceļa Gulbene – Valmiera malā.

Marcipāns, veikals-konditoreja, SIA Gatvess

Peldu 4, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Kafejnīca-konditoreja "Marcipāns" piedāvā uz vietas ceptus dažādus kārumus, kliņģerus un pīrādziņus. Baudi uz vietas vai pasūti līdzņemšanai! Uz pasūtījumu izcepsim garšīgus izstrādājumus jūsu svētku galdam. Esam pilsētas centrā - vienmēr pa ceļam! Laipni gaidīti!

Kuldīgas Metropole, Viesnīca

Viesnīca strādā!
Baznīcas 11, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Viesnīca un restorāns "Metropole" dibināta Kuldīgas vecpilsētas centrā 1910. gadā, pilnībā atjaunota 2006. gadā, saglabājot savu senatnējo fasādi un kļūstot par modernāko un prestižāko viesnīcu un restorānu pilsētā, piedāvājot sezonālo, lokālo virtuvi un unikālus numuriņus ar skatu uz vēsturisko pilsētu. Viesnīca Kuldīgas Metropole piedāvā 14 komfortablus numurus, kuri ieturēti klasiskā stilā, no kuriem 6 ir vienstāva, 7 divstāvu (ar spirālveida kāpnēm) un 1 LUX numuriņš. No logiem divu stāvu numuriņos jūs varat redzēt apdzīvoto Kuldīgas galveno gājēju ielu, bet, ja jūs vēlaties klusāku atmosfēru, mēs varam piedāvāt jums numuru ar skatu uz Alekšupīti, kas liks jums aizmirst par ikdienas steigu ar savu mierīgo un kluso plūsmu. Restorāns piedāvā svaigu un sezonālu ēdienkarti, balstoties uz vietējo virtuvi un labākajām Eiropas kulinārijas tradīcijām.

A.R.D. Mēnestiņš, SIA, konditoreja, kafejnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Kroņauce, "Mēnestiņš" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Piedāvājumā:: ✓ Konditorejas izstrādājumi ✓ Atspirdzinošie dzērieni ✓ Alkoholiskie dzērieni ✓ Pusdienas ✓ Brokastis ✓ Vakariņas ✓ Ēdiens līdzņemšanai Kafejnīca:

Kafejnīca "Mēnestiņš" piedāvā dažādus gardus konditorejas izstrādājumus gan līdzņemšanai, gan izbaudīšanai uz vietas.

Dinox, SIA, Ēdināšanas virtuves iekārtas

Latgales 250, Rīga LV-1063
Piedāvātās iekārtas un aprīkojums: ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Siltuma iekārtas ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Trauku mazgājamās iekārtas ✓ Trauki un virtuves piederumi ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Iekārtas restorāniem ✓ Iekārtas ēdnīcām un bistro ✓ "Fast-Food"iekārtas ✓ Konditorejas iekārtas ✓ Iekārtas picērijām ✓ Keiterings ✓ Iekārtas viesnīcām ✓ Uzkopšana un higiēna ✓ Noliktavas iekārtas ✓ Iekārtas veikaliem

Corner's, restorāns

Elizabetes 22, Rīga, LV-1050
Apraksts:

"CORNER's" ir mājas restorāns, kas aizsācies Tukumā 2019. gadā un piedāvā izsmalcinātus, sezonāli krāsainus ēdienus Jaunmoku pilī un izbraukumos. Starp mākslu un smaržīgu kafijas tasi, nost no pelēkās drūzmas un ikdienas skrējiena, mīt CORNER's, kas liek garšas kārpiņām uzsprāgt. Vieta, kur satiekas skaista un garda ēdiena mīļotāji. Arī vīnotāji, priekā!

Lauris Restaurant Service, Grill restorāns, ātro uzkodu treilers

Baznīcas 2b, Jūrmala, LV-2015
Apraksts: Dažādu valstu virtuves tradīciju apkopojums, izmantojot labākās vietējās un ārvalstu izejvielas Laura Aleksejeva un komandas izpildījumā. Mūsu šefpavāra Laura Aleksejeva un pavāru radošā pieeja darbam pārvērš maltīti aizraujošā garšu nokrāsu ceļojumā un ļauj būt par vienu no populārākajiem restorāniem Jūrmalā.

Ērmanītis, kafejnīca

Saules 16, Ventspils, LV-3601
Piedāvājam:: ✓ Banketi ✓ Galda klāšana ✓ Telpu rezervācija ✓ Svētku svinēšana ✓ Pusdienas ✓ Brokastis ✓ Saldās uzkodas ✓ Sāļās uzkodas ✓ Aukstais galds ✓ Vakariņas  Par mums:: Ērmanītis savus klientus apkalpo jau 16 gadus. Kafejnīcu iecienījuši ne tikai vietējie pilsētas iedzīvotāji, bet arī pilsētas viesi. Piedāvājumā plašs ēdienu sortiments par pieņemamām cenām. Var apkalpot vienlaikus līdz 50 cilvēkiem. Naudu tērējot prātigi, var paēst kārtīgi.

Rausis - konditoreja, kafejnīca

Vaļņu 10, Jelgava, LV-3001
Produkti un pakalpojumi::

Konditorejas izstrādājumi:

✓ Rauga mīklas izstrādājumi ✓ Eļļā cepti izstrādājumi ✓ Kāzu tortes ✓ Plaucētās mīklas izstrādājumi ✓ Kūciņas ✓ Dažādas tortes ✓ Kliņģeri ✓ Bērnu tortes ✓ Cepumi

Pakalpojumi:

✓ Banketi ✓ Galdu klāšana ✓ Ēdienu piegāde ✓ Izbraukuma banketi
ZL.LV iesaka

Grill Garden, SIA, Grildārzs

Nometņu 58, Rīga LV-1002
Apraksts:

Mūsu "Grildārzs" ir lieliska vieta dažādiem pasākumiem un svinībām – banketiem, kāzu mielastiem, dzimšanas dienu svinībām, korporatīviem pasākumiem, prezentācijām, semināriem. Mēs gādāsim lielisku atmosfēru ģimenes saietiem, draugu ballītēm un romantiskām vakariņām. Uz oglēm grilētie ēdieni un lieliskā virtuve apmierinās jebkuru gaumi. Katru dienu pieejams pusdienu piedāvājums.

Putni - Kūku bode, konditoreja

Mātera 40, Jelgava LV-3001
cepumi, magoņmaizes, macarooni, siera kūkas, bezē, jogurta kūkas, siera pīrāgi, ēdienu piegāde, bērnu ēdināšana

Andalūzijas suns, kafejnīca/bārs

Elizabetes 83/85, Rīga LV-1050
Apraksts: Andalūzijas Suns ir mūsdienīga kafejnīca & bārs, kas atrodas pašā pilsētas centrā – Berga Bazārā. Mājīgajās, brīvā stila telpās un plašajā āra terasē, kas atvērta gada siltajos mēnešos, ikvienam ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko maltīti – sākot no burgeriem un svaigiem, viegliem salātiem, līdz pat Meksikas virtuvei un garšām bagātīgiem pamatēdieniem. Ēdienkarte regulāri tiek papildināta ar dažādiem jaunumiem un sezonas aktualitātēm. Darbadienās pieejams īpašais pusdienu piedāvājums, kas mainās katru dienu. Bārs ir unikāls ar savu džinu izlasi, kas ir lielākā Latvijā, piedāvājumā iekļaujot vairāk kā 90 džinus no 14 valstīm. Džina degustācijas, dažādu stilu džina kokteiļi, pašu gatavotas mājas limonādes, kā arī citi atspirdzinoši dzērieni – katrs atradīs sev piemērotāko!

SHO, ukraiņu restorāns

Bigauņciems, "Dižpriede" , Lapmežciema pagasts, Tukuma nov. LV-3118
Apraksts:

Ukraiņu virtuves restorāns SHO atrodas jūras krastā netālu no Jūrmalas - Bigaunceimas ciemā. Iestādi 2022. gada jūnijā atvēra imigrantu komanda no Ukrainas, kas tajā strādā ar visu ģimeni. Apmeklētājiem tiek piedāvāta plaša Ukrainas un Eiropas virtuves ēdienu izvēle, alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni. Restorāns sastāv no mazās un lielās halles pirmajā stāvā, kā arī mazās zāles otrajā stāvā ar kopējo ietilpību līdz 100 apmeklētājiem vienlaicīgi, vasarā ir vasaras segta zona. Katru nedēļu restorānā notiek vietējo un ukraiņu dziedātāju un mūziķu tiešraides priekšnesumi. Restorānam ir augsts atsauksmju vērtējums un tas pastāvīgi pilnveidojas savā darbā, kopš 2022. gada ir Latvijas Restorānu organizācijas biedrs.