Ēdināšana, visā Latvijā

Drukāt

Brīvais Vilnis, AS

Ostas 1, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Brīvais Vilnis, zivkopība, produkti: diētiskie produkti, premium dāvanas, premium šprotes, okeāna zivis, apceptās zivis, pastētes, frikadeles, u.c. kaltētas zivis, šprotu konservi eļļā, tomātu mērcē, apcepto zivju konservi, pastētes, zivju konservi želejā, mencu aknas, Rīgas šprotes

Bebrīši, ZS

"Bebrīši" , Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov. LV-4033
Gaļas liellopi, gaļas liellopi Salacgrīva, bioloģiskā saimniecība, lopkopība, aitkopība Salacgrīvas novadā, aitu audzētava Salacgrīvā, aitas Salacgrīvā, šķirnes aitas, tumšgalve, zemnieku saimniecība Bebrīši, vaislas materiāls Salacgrīvā, aitkopība, ZS Bebrīši.

DFDS, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Jūras 28, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

Tukuma tūrisma informācijas centrs

Talsu 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Tukuma tūrisma informācijas centrs (TIC) ir Tukuma novada pašvaldības Tūrisma un mantojuma attīstības nodaļas struktūrvienība, kas nodarbojas ar tūrisma un atpūtas iespēju popularizēšanu, kā arī ar tūrisma un tā saistīto nozaru uzņēmējdarbības veicināšanu Tukuma novadā. Tic ir izveidojis un administrē novada oficiālo tūrisma vietni visittukums.lv, kurā atrodama informācija gan par apskates objektiem, gan naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem un aktīvās atpūtas piedāvājumiem, kā arī lielākajiem pasākumiem Tukumā un apkārtnē.

Anija, SIA, Veikals

Rencēnu 10a, Rīga, LV-1073
"ANIJA" piedāvā:

BLACK SEA STARS, SOLILUG, SEA STARS, ANCHIALO – kosmētiskie līdzekļi, balstīti uz Melnās jūras sārmiem (LUGA) un Pomorie un Burgas sāls ezeru terapeitiskajiem dūņām. REFAN – smaržas un kosmētika bez parabēniem. MILANA@ –  lielisks kosmētikas piedāvājums mājām un profesionāliem. CARBONAX@ – mēs esam par tīrām un labi uzturētām automašīnām. LUSTRO@– apavu kopšanas līdzeklis. KAFIJA un TĒJA – aromatizētā kafija un brīnišķīgas tējas.

Unilevel, SIA, polietilēna, papīra, bio maisiņi

Turpinām strādāt klātienē!
Rāmuļu 21, Rīga, LV-1005
Mūsu piedāvātie produkti:: ✓ Bioloģiski kompostējami maisi (maisiņi) ✓ Reklāmas maisiņi ✓ Bakalejas un beramo produkcijas iepakojumi ✓ Maisiņi pārtikas rūpniecībai ✓ Maisiņi rūpniecībai ✓ Higiēnas preču maisiņi ✓ Piedāvājumi autoservisiem ✓ Slēdzamie maisi ✓ Plēves

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Laumiņas ēdināšana, SIA

Bākūžu 6, Rīga, LV-1024
Ēdināšanas uzņēmumi

ZV ēdināšana, SIA

Lāčplēša iela 53 – 77, Rīga, LV-1011
uzsākta likvidācija

SIA Ēdināšana izbraukumos

Rubenes iela 34 – 30, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Informācija no uzņēmumu reģistra

KULTŪRAS ĒDINĀŠANA, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Ģertrūdes iela 84 – 10, Rīga, LV-1009
uzsākta likvidācija

Ēdināšanas komplekss

Skaļupes , Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
Ēdnīcas, picērijas, bistro

Ēdināšanas serviss, SIA

Raunas iela 10 – 12, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Informācija no uzņēmumu reģistra

Skolu ēdināšanas serviss, SIA

Dreiliņi, Jāņogu 15, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130

Rēzeknes ēdināšanas centrs

Strādnieku šķērsiela 7B, Rēzekne, LV-4604
Informācija no uzņēmumu reģistra

Unti, SIA, Filiāle

Jāņkalna 18, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Ēdināšanas uzņēmumi

Leader, SIA

Turaidas 19A, Jūrmala, LV-2015

Sendruvas, SIA

Ūnijas 71, Rīga, LV-1084

Gurmandīze, SIA

Eleja, Bauskas 3, Elejas pagasts, Jelgavas nov., LV-3023