Ēdināšana, visā Latvijā

Drukāt

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca

Ausekļa 14a, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Par mums:

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca, nodrošina pilnu ēdināšanas servisu - brokastis, pusdienas, vakariņas, izbraukuma banketus. Tāpat ir iespējams pasūtīt sev tīkamus banketus.

Kafejnīcā ievēro visas epidemioloģiskās drošības prasības.

Panna Cafe Koknese, kafejnīca

Blaumaņa 30A, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Par mums:

Panna Cafe Koknese laipni aicina pie sevis uz gardām, svaigi gatavotām maltītēm visas dienas garumā. Pie mums darbojas klientu zāle ar 34 vietām un papildus banketu telpa līdz 30 vietām. Vasarā ir jauka, puķu ieskauta terase. Mājīgā un gaumīgā banketu telpa pieejama visu veidu svinībām un tūristu grupām.

Kafejnīcā ievēro visas epidemioloģiskās drošības prasības.

Pavillone De Roze

Uliha 32, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"PAVILLON de ROZE" – kaukāzu virtuves restorāns Liepājā, izsmalcinātā un mūsdienīgā izpildījumā. Tā ir vieta, kas stāsta par Kaukāza virtuves tradīcijām, papildinot tās ar mūsdienīgām garšām un nelielu Eiropas akcenta pieskārienu.

Skrunda, SIA

"Zivsaimniecība", Skrundas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3326
Par uzņēmumu:

Zivsaimniecības uzņēmums "Skrunda", karpu dīķu apsaimniekotājs. Saldūdens zivju audzēšana un dzīvu zivju realizācija.

Mucenieki, ZS

"Mucenieki" , Jaunlutriņu pagasts, Saldus nov. LV-3876
Pakalpojumi:: ✓ Stādu audzēšanu ✓ Augļu un ogu audzēšanu ✓ Augļu un ogu pārstrādi ✓ Sniedzam dārzkopības konsultācijas Apraksts:

Saldus novada Jaunlutriņu pagasta zemnieku saimniecība „Mucenieki” dibināta 1994. gadā. Tās specializācija ir komercdārzkopība. Saimniecības platības pakāpeniski palielinās, un pašlaik ābeļu stādījumi sasnieguši 12.5 ha, krūmogulāju (upeņu, jāņogu, ērkšķogu) un smiltsērkšķu platības 19 ha. Saimniecība audzē arī ābeļu, zemeņu un krūmogulāju stādus savu stādījumu ierīkošanai un pārdošanai.

Tārgalīte, SIA

Tārgale, "Liepzari" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Tārgalīte" galvenā nodarbošanās - šķirnes liellopu audzēšana, tirdzniecība, vaislas materiāls. Augkopība un tehniskās kultūras, graudi, rapsis. Piena ražošana un tirdzniecība.

Roze, Boutique viesnīca

Rožu 37, Liepāja LV-3401
Par mums: Boutique Hotel Roze ir vienīgā viesnīca Liepājā, kura atrodas piejūras zonas parkā, tikai 3 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Tiek piedāvāti numuriņi ar vai bez balkona, ar skatu uzparku un skaisto viesnīcas dārzu. Boutique Hotel Roze ir saglabāta unikāla 20. gadsimta sākuma atmosfēra un stils. Izrotāti griesti, apgleznotas sienas, vitrāžas - tas viss uzbur īpašu un unikālu viesnīcas atmosfēru. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Viesnīcā ir elegants restorāns, kurā var izbaudīt Eiropas. Tiek piedāvāta dārza īre kāzu svinībām un citiem pasākumiem. Viesnīcas dārzs ar elegantu koka nojumi var uzņemt no 30 viesiem (zem nojumes) līdz 120 viesiem (sēdvietas zem atklātām debesīm vai īpaši uzstādītās nojumes). Viesu rīcībā ir tējnīca, viesnīcas terase, velo noma un privāta autostāvvieta. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi.

Vīnaoga.lv

Mūsa, Robežu 5, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Izvēlies savu Vīnaogu! Mēs nodarbojamies ar vīnogu šķirņu kolekcionēšanu un Latvijas apstākļiem piemērotāko šķirņu atlasi un selekciju, stādu tirdzniecību un degustācijas dārzā, lai cilvēki var izvēlēties savu vīna ogu! Esat laipni gaidīti mūsu saimniecībā gan uz ražas apskati un degustāciju, gan lai izvēlētos savam dārzam savu vīnogu!

Sormeks montāžas

"Muižzemnieki" , Zirņu pagasts, Saldus nov. LV-3801

Šobrīd piedāvājam ventilatorus, ventilācijas, gaisa dzesēšanas, gaisa sildīšanas, mikroklimata regulēšanas iekārtas un profesionālu LED apgaismojumu lauksaimniecības un industriālajos objektos. Kā arī piedāvājam saules paneļu iegādi un montāžu, sākot ar mājsaimniecībām un beidzot ar ražotnēm un saules parkiem.

Kuivižu enkurs, SIA, Ēdnīca

Pērnavas 31, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Par ēdnīcu "Kuivižu enkurs":

Ēdnīcā "Kuivižu enkurs" - vadoties pēc devīzes "Labs cilvēks ir paēdis cilvēks", par ļoti demokrātiskām cenām tiek piedāvātas sātīgas un gardas pusdienas pēc labākajām mājas virtuves receptēm.

CAPS! Chocolate, SIA

Gustava Zemgala gatve 74, Rīga LV-1039
Apraksts:

Ekskluzīvi, eleganti, garšīgi... Tas ir CAPS! Luksusa šokolādes dāvanas. Izgatavojam augstas klases saldumus Latvijā. Izvēloties mūsu šokolādi, jūs radīsit paliekošu iespaidu. Piedāvājam šokolādes tāfelīšu dekorēšanas un apaļo trifeļu dekorēšanas meistarklases. Plašā izvēlē korporatīvās dāvanas.

Arsa L, SIA, Veterinārā aptieka un prakse

Aizputes 5, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Veterinārā aptieka "Arsa L" - dzīvnieku barība, barības piedevas, medikamenti, zoopreces, aksesuāri. Sandra Rubīne - lauksaimniecības dzīvnieku veterinārārsts. Mājas vizītes, konsultācijas. Mākslīgās apsēklošanas tehniķis. Piena pārraugs. Vetārsta pakalpojumi Kurzemē.

Lubānas patērētāju biedrība, SIA, Ēdnīca

Oskara Kalpaka 5, Lubāna, Madonas nov. LV-4830
Ēdnīcas, picērijas, bistro

Parks, veikals

Parka 4, Lubāna, Madonas nov., LV-4830
Pārtikas tirdzniecība

Deiro, SIA

A.Kalniņa 1a, Rīga LV-1050
Biškopība, biškopības produkti, biškopības inventārs

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte

Lielā 2, Jelgava LV-3001
Apraksts: Latvijas Lauksaimniecības Universitāte. Pētījumu veicināšana un speciālistu apmācība lauksaimniecības jomā, mežsaimniecības un pārtikas zinātnē, sociālās zinātnēs, datorzinātnēs; konsultācijas graudkopībā un lopkopībā.

Gardumgardi, kafejnīca

Vienības gatve 109, Rīga, LV-1058
Apraksts: Pusdienu restorāns. Banketi. Izbraukuma ēdināšana.

Cepļi, ZS

Raiņa 4, Madona, Madonas nov. LV-4801

Lat food LP, SIA

Snēpele, "Atmodas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328