Ēdināšana, visā Latvijā

Drukāt

Active Travel, SIA

Berģi, Lauvu 22, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Apraksts:

Piedāvājumi ceļojumiem uz dažādiem galamērķiem. Čarterceļojumi no Rīgas, Viļņas un Tallinas, aviobiļetes, viesnīcu rezervācijas, koorporatīvie un grupu ceļojumi, īpašas atlaides senioriem, jaunlaulātajiem un grupām.

Saviem klientiem piedāvājam gan pēdējā brīža ceļojumus, gan agrās rezervācijas iespējas jaunajām sezonām, gan braucienus skolēnu brīvlaikā un citos valsts svētkos vai brīvdienās. Pieejami īso brīvdienu ceļojumi, čarterceļojumi uz siltajiem galamērķiem, piemēram, Ēģipti, Turciju, Grieķiju, Spāniju, slēpošana un eksotiskie ceļojumi. Pēc klientu vēlmēm piemeklējam viesnīcas ar nepieciešamo ēdināšanu – pieejami apartamenti bez ēdināšanas, kā arī ar brokastīm, viss iekļauts vai kādu citu nepieciešamo ēdināšanas pakalpojumu. Iespējams arī iegādāties dāvanu kartes ceļojumiem.

Active Travel sadarbojas ar visiem Latvijas tūrisma operatoriem (Novatours, TEZ Tour, Alida Tours, Coral Travel, JoinUp, ITAKA, Anex tours, FlyMeAway,  365 brīvdienas, Hermes travel, Impro un citiem) kā arī sadarbības partneriem ārpus Latvijas.

fon REKE vet, SIA

Raiņa 104, Jūrmala, LV-2016
Apraksts:

Veterinārā klīnika "fon REKE vet" Jūrmalā ir Reķu veterinārā prakse. Piedāvājam katram pacientam atrast zinošu, iejūtīgu, ieinteresētu ģimenes ārstu. Piedāvājam terapijas, ķirurģijas pakalpojumu. Sniedzam konsultācijas par dzīvnieka ēdināšanu, sastādām fizioloģiski piemērotu ēdienkarti. Nāc un iepazīsties. Lai dzīvnieki veseli un saimnieki laimīgi.

ENR Group Plus, SIA

Dzeņu 8-76, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar zoopreču tirdzniecību internetā. Pamatdarbība ir pārdot dažādus dzīvnieku barības, aprūpes un citus produktus, kas nepieciešami mājdzīvnieku īpašniekiem tiešsaistē.

Uzņēmums specializējas šajā nozarē un piedāvā plašu produktu klāstu dažādu dzīvnieku aprūpei. Tas var ietvert pārtiku, lelles, rotaļlietas, gultiņas, ķermeņa kopšanas produktus, dzīvnieku izklaides iekārtas un daudz ko citu. Uzņēmuma sortiments tiek pastāvīgi atjaunināts, lai nodrošinātu klientiem jaunāko un labāko produktu piedāvājumu.

Mūsu mērķis ir nodrošināt klientiem ērtu veidu, kā iegādāties dzīvnieku preces. Tādēļ tā tiek veikta tiešsaistē, kur klienti var apskatīt un salīdzināt produktu piedāvājumu, veikt pasūtījumu un saņemt to piegādi uz norādīto adresi. Uzņēmums piedāvā arī dažādus maksājuma veidus.

Uzņēmuma misija ir nodrošināt augstas kvalitātes preces, kas atbilst dzīvnieku aprūpes prasībām.  

Zvejnieki 2000, SIA, Atpūtas bāze, viesu nams

"Zvejnieki" , Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Dzīvošana, ēdināšana , atpūta pie ezera, atpūta uz sauszemes, vieta svinībām un pasākumiem, kotedžas,

Elks AK, SIA, Vārtu pasaule, Gārāžu un paceļamie vārti

Nītaure, "Pīlēns" , Nītaures pagasts, Cēsu nov. LV-4112
Pakalpojumi: Paceļamie vārti ✓ Paceļamie garāžu vārti, sekciju vārti. Vārti mājām, angāriem, fermām, veikaliem. Bīdāmie vārti ✓ Bīdāmie vārti privātmājām, pagalmiem, garāžu vārti, teritoriju barjeras. Durvis ✓ Durvis mājām, ārējās un iekšējās. Kvalitatīvas un pēc klienta izvēlas. Vārti automātika ✓ Piedāvājam kvalitatīvas vārtu automātikas un tālvadības pultis, saimnieciskiem, industriāliem un privātiem objektiem. Vārtu serviss, apkope, remonts ✓ Serviss un garantija ir mūsu vārds. Mūsu durvīm un vārtiem dodam garantiju un veicam apkopi

Bērzkalni, SIA, Kafejnīca

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Ērtas telpas korporatīviem pasākumiem, telpas kāzu svinībām, kafejnīca, bārs, ēdināšana , galdu klāšana, Cienastu un maltīšu galdi svinībām, brokastis, pusdienas, ēdināšana , uzkodas.
ZL.LV iesaka

Volkswagen ledus halle, Brocēnu sporta centrs, SIA

Ezera 1, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts:

"Brocēnu sporta centrs" ir sporta bāze Brocēnos, kas ir piemērota dažādiem sporta veidiem un sportistiem. Pie mums atrodama ledus halle, kvalitatīvs futbola laukums, trenažieru zāle, kā arī sporta-basketbola zāle. Pie mums ir iespējams gardi paēst Ledus halles kafejnīcā un iegādāties sporta inventāru veikalā Hokeja pasaule.

ZL.LV iesaka

Fit & Healthy, SIA

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Apraksts:

Sporta, pārtikas un uztura bagātinātāji jebkuram vecumam un gaumei! Milzīga produktu izvēle veselībai, sportam, spēkam un dzīves enerģijai, jūsu mērķu sasniegšanai!

Bērzkalni, SIA, Viesu nams

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts: Viesu nams "Bērzkalni" - tā ir vieta, kur satikties. Satikties ar draugiem, radiem, darba kolēģiem un biznesa partneriem, vieta, kur atgriezties atkal un atkal! Būsiet mīļi gaidīti! Viesu nams "Bērzkalni" piedāvā iespēju jauki pavadīt nedēļas nogali omulīgās istabiņās, kā arī atpūsties pirtī ar baseinu. Viesu namā pieejama arī trenažieru zāle. Piedāvājam arī iespēju gardi paēst mūsu kafejnīcā. Viesu namu iespējams iznomāt pasākumiem lielākām kompānijām - svinībām, kāzām, bērēm un citiem pasākumiem.

Napoleons konditoreja, SIA Napalion

Dzirciema 70, Rīga LV-1055
Apraksts: Pēc vecmāmiņas receptēm ceptas tortes, kliņģeri un bulciņas. Konditorejas izstrādājumus ražojam un tirgojam Dzirciema ielā Rīgā.

Apsītes, ZS, Cidoniju dārzs Ievgravas

Vircava, Platones 16, Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Bišu un cidoniju dārzs un arī lauku tūrisms Latvijā, Jelgavas novadā.:

Dārzā ar mīlestību un rūpēm kopjam bites un audzējam cidonijas, lai Jums piedāvātu veselīgus un dabīgus medus un cidoniju produktus ar izteiktu un bagātīgu garšu. Organizējam izzinošas ekskursijas, degustācijas par krūmcidoniju audzēšanu un biškopību, tajā skaitā bišu lūkošanu stikla studijstropā un “bišu kāpšanu” ar senu dravniecības ierīci “dzeini”, kuru izmantoja, lai izņemtu medu no bišu ligzdas koka dobumā. Mēs esam Latvijas mājražotāji. Pie mums uz vietas Jelgavas novadā un arī interneta veikalā ir Latvijā ražots dažādu ziedu medus, medus ar cidonijām, šūnām, ābolu un cidoniju sula, džems, augļi, nektārs, sīrups, sukādes, cidoniju produkti, upeņu sīrups, dāvanu komplekti, dāvanas Ziemassvētkiem, svētkiem. Piedāvājam produktus internetveikalā Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Daugavpilī, Rēzeknē, Alūksnē, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Jelgavā, Bauskā, Dobelē, u.c.

Picērija Zebra, KL 89, SIA

Partizānu 8, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Vieta, kur mierīgi baudīt gardas pusdienas. Dažādas, tradicionālas un eksotiskas picas. Mājīga atmosfēra, gards ēdiens.

VIJUMI, SIA

"Rožnieki" , Elejas pagasts, Jelgavas nov. LV-3023
Apraksts:

SIA "Vijumi" bioloģiski audzētie sparģeļi laiduši saknes dziļi Zemgales līdzenajos plašumos lai priecētu ģimenes, kas novērtē šī veselīgā dārzeņa izcilās īpašības un vēlētos baudīt kvalitatīvu, svaigu sparģeli tā sezonas laikā no maija līdz Jāņiem! Konservētā veidā, gardāks kā variet iedomāties, tas pieejams visu gadu! Iespējama pašlasīšana. Ēdīsim veselīgi

Milli Pro, Ziedu bāze

Slokas 44a, Jūrmala LV-2015
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Milli Pro, Ziedu bāze

Biķernieku 1, Rīga LV-1039
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,

Mazo lāču putra - Lat food LP, SIA

Snēpele, "Atmodas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Apraksts:

Bērnu pārtikas produkts - putra bērniem no 6 mēnešu vecuma. Bez cukura, tikai dabīgas izejvielas, graudaugi no Latvijas bio saimniecībām. Veselīgi un garšīgi! BIO “"Mazo lāču putra"” sausie putru maisījumi ar dažādām augļu/dārzeņu piedevām. Produktu sastāvā ir dažādi graudaugi - pilngraudu auzas, prosa, rīsi, mieži, zaļie griķi un amarants un uzņēmumā pārstrādāti bio augļu/dārzeņu pulveri vai gabaliņi.

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Veterinārās klīnikas pakalpojumi:: ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgenoloģiskie izmeklējumi ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ķirurģija ✓ Stacionārs Par mums::

"Dr. Beinerts" uzņēmums aug un attīstās gan fiziski - struktūrvienību daudzumā, zinošu darbinieku skaitā, telpu un iekārtu apjomā -, gan atvērtībā - pret sabiedrības uzskatiem un vajadzībām, pret inovācijām un tehnoloģijām. Mēs sekojam nozares aktualitātēm, lai tajās dalītos ar savu klientu.

Sociālā kafejnīca ”Vecmīlgrāvis”

Meldru 2, Rīga, LV-1015
Sociālā kafejnīca:

Vieta nesteidzīgām sarunām pie tējas vai cigoriņu kafijas 2x mēnesī. Izglītojoši semināri – nodarbības 1x mēnesī. Rīgas Sociālā dienesta sociālā darbinieka informatīvas konsultācijas. Iespēja saņemt Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām atbalsta komplektus.

Svētā Jāņa palīdzība, Specializētās darbnīcas

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Speciālistu atbalsts personām darbspējīgā vecumā darba prasmju un iemaņu attīstīšanā ✓ Ēdināšana ✓ Darba prasmju attīstīšana personām ar garīga rakstura traucējumiem ✓ Soc. darbinieka un speciālistu konsultācijas ✓ Brīvā laika pasākumi ✓ Grupu nodarbības ✓ Informēšanas un izglītošanas pasākumi ✓ Sociālo prasmju attīstīšana, uzturēšana un pilnveidošana

Svētā Jāņa palīdzība, Specializētā transporta dienests cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Zandartu 2a, Rīga, LV-1015
Specializētā transporta pakalpojumi:

Piedāvājam specializētā transporta pakalpojumus personām ar īpašām vajadzībām, kustību traucējumiem, kā arī gulošiem pacientiem Rīgā, Latvijā un ārpus tās robežām

Specializētais transports – mikroautobusi ir aprīkoti ar liftiem/pacēlājiem vai uzbrauktuvēm, ir speciālas drošības jostas ratiņkrēslu un sēdošu klientu nostiprināšanai un pielāgoti stiprinājumi nestuvēm gulošu pacientu transportēšanai.