Ēdināšana, visā Latvijā

Drukāt

Aneva J, SIA

Garšas saviļņojums 🍎🍓🍏🍒
"Lielručkas" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Ābolu sulu spiešana Ķekavā. Sulu ražotāji Latvijā. Augļu pārstrāde, uzpirkšana, pārtika, augļu sula, sulas, ogu sulas, rabarberu sulas. Sulas no deserta āboliem, deserta sula, kas nesatur konservantus, dzērveņu, aveņu, melleņu, aroniju sula, sulas, smiltsērkšķu sula, upeņu, ķiršu, brūkleņu. Smiltsērkšķu eļļa, kaņepju eļļa, sulas bez

Vērpete pluss, SIA, jahtklubs AAGENOSTA RIGA

Balasta dambis 1, Rīga LV-1048
Pieejamie papildus pakalpojumi:: ✓ Duša un WC ✓ Internets 24h ✓ Bezmaksas autostāvvieta ✓ Elektrības pieslēgums ✓ Dzeramais ūdens ✓ Ēdināšana ✓ Laivu iecelšana/izcelšana

Mare Verpete, izbraukumi ar kuteri Riga

Balasta dambis 1, Rīga LV-1048
Piedāvājam:

Izbraukumi ar kuteri Rīgā. Pie mums pieejams Internets 24h, bezmaksas autostāvvieta, elektrības pieslēgums, dzeramais ūdens, ēdināšana, laivu iecelšana/izcelšana, duša.

Izbraucieni ar kuteri:

Atpūtas izbrauciens ar draugiem vai ģimeni, dzimšanas dienas svinības, svinīgs pasākums vai pikniks uz ūdens. Uzņēmums Mare Verpete piedāvā kuteru un motorjahtu nomu. Maršrutu klāsts ir sākot no izbrauciena pa pilsētas kanālu līdz braucienam uz Sāremā salu vai Gotlandi. Lai pieteiktos braucienam ar kuteri vai motorjahtu, lūgums zvanīt pa norādīto tālruni vai rakstīt uz norādīto e-pastu.

Aloja-Starkelsen, SIA

Ungurpils, Joglas 2, Alojas pagasts, Limbažu nov., LV-4064
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Pārtikas piedevas ✓ Garšvielas ✓ Bagātinātāji ✓ Ķīseļi ✓ Vaniļas cukurs ✓ Kartupeļu ciete ✓ Cepamais pulveris ✓ Sausie deserti ✓ Želejas ✓ Pārtikas izejvielas Apraksts:

"ALOJA-STARKELSEN" tika dibināts 1991. gada jūnijā sadarbībā starp darbinieku kooperatīvu "ALOJA" un zemnieku kooperatīvu "LYCKEBY" no Zviedrijas kā Latvijā pirmais pārtikas uzņēmums ar ārzemju kapitālu. "ALOJA STARKELSEN" šo gadu laikā ir kļuvis par lielāko kartupeļu cietes ražotāju Baltijas valstīs, kā arī par vienu no lielākajiem bioloģiskās kartupeļu cietes ražotājiem pasaulē. Paralēli kartupeļu cietes ražošanai, uzņēmums ražo virkni citu pārtikas produktus, no kuriem visiecienītākie Baltijas valstīs un Skandināvijā ir Alojas kartupeļu ciete, Alojas ķīseļi, cepamais pulveris un vaniļas cukurs. "ALOJA STARKELSEN" ir uzsākusi arī bioloģisko pelēko zirņu un lauku pupu pārstrādi, tādejādi paplašinot bez-glutēna un vegāno bioloģisko pārtikas izejvielu klāstu. Aptuveni 80% no saražotās produkcijas tiek eksportēti uz Eiropas Savienības valstīm, ASV un Āzijas valstīm.

Jaunpils alus, SIA

Jaunpils, "Šķūnis Baltais Centrā" , Jaunpils pagasts, Tukuma nov., LV-3145
Par uzņēmumu: Jaunpilī atvērta alus darītava! Piedāvājam alu baudīt uz vietas bārā, kā arī iegādāties līdzņemšanai veikalā. Nelielos daudzumos sākam piedāvāt mūsu produkciju arī kafejnīcām, krodziņiem, restorāniem, veikaliem. Ekskursijas pa alus darītavu un alus degustācija grupām no 5 cilvēkiem. Veikals ‘’Jaunpils alus’’ atrodas Tukumā, Kurzemes ielā 36. Pie mums veikalā ir iespējams iegādāties Jaunpils alu, kā arī citus Latvijā ražotus produktus.

Cortex, SIA, Veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava

Plūdoņa 36-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Par uzņēmumu: SIA "Cortex" ir veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava Bauskā, kas sniedz veterināros pakalpojumus, kā arī piedāvā dažādus dzīvnieku kopšanas līdzekļus, dzīvnieku barību un medikamentus.

Acorus Balance uztura bagātinātāji

Brīvības gatve 224a, Rīga LV-1039
Apraksts:

Augtas kvalitātes, balansējoši uztura bagātinātāji no īpaši atlasītiem augiem. Viss nepieciešamais veselībai un labsajūtai, ērtākajā lietošanas veidā un kombinācijā - šķiedrvielu pulveri, kapsulas, skaistuma un imunitātes šķidrie šoti, gumijas konfektes miegam, skaistumam un imunitātei.

Ogres novada pašvaldība

Brīvības 33, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Mobilajā aplikācijā "Ogres novadnieks" savā telefonā Tu varēsi:: ✓ Uzzināt novada aktualitātes; ✓ Plānot gaidāmos pasākumus; ✓ Atklāt novada tūrisma pērles; ✓ Vienmēr būt laikā- izmantojot sabiedriskā transporta sarakstu; ✓ Izteikt viedokli aptaujās, lai palīdzētu attīstīt pašvaldības piedāvājumus; ✓ Sazināties ar pašvaldību / Izmantot interaktīvo ierosinājumu platformu novada vides pilnveidošanai; ✓ Saņem pakalpojumus izdevīgāk- lojalitātes programma un atlaides Ogres novadā deklarētajiem iedzīvotājiem​.

Senlejas, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ķeipene, Melderu 1, Ķeipenes pagasts, Ogres nov. LV-5062
Apraksts: Sertificēts uzņēmums SIA “Senlejas” ražo un piegādā pircējiem Latvijā un Eiropā svaigas gaļas produkciju: svaigu, atdzesētu liellopu, jaunlopu, teļu, aitu un jēru gaļu liemeņos un sadalītā veidā (atkaulotu gaļu), pārtikas subproduktus (aknas, nieres, sirdis u.c.). Uzņēmums ražo arī bioloģisko produkciju un “Zaļās karotītes” produkciju. Kvalitātes vadības sistēma sertificēta atbilstoši BRC (British Retail Consortium Global Standarts for Food Safety ) standarta prasībām, kas atbilst jaunākajām pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas prasībām, risku analīzei un uzraudzībai. Sertifikācija atbilstoši šim standartam apliecina uzņēmuma atbilstību kvalitātes drošības un tiesiskuma vadības sistēmām; tajā skaitā HACCP (riska analīze kritiskajos kontroles punktos), labas ražošanas praksei, labas higiēnas praksei, labai laboratoriskai praksei.

Sindi, SIA, Tirdzniecības centrs

Lēdmane, "Tirdzniecības centrs" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov., LV-5011
Instrumenti. Darbarīki. Būvmateriāli, rūpniecības preces, saimniecības preces, dārza preces, apģērbi, apavi, galantērija, kancelejas preces, rotaļlietas, elektropreces, dāvanas, ziedi, sporta preces, velosipēdi, makšķerēšanas piederumi, motorzāģi, trimmeri, zāles pļāvēji, auto preces, riepas, riepu montāža, sadzīves tehnika,

Bee Box, SIA

Ciemupe, Mednieku 4, Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5041
"Bee Box" piedāvā:: • bišu māšu peru pieniņu kapsulu veidā, • dažādu ziedu medu, • propolisu, • propolisu spirtā, • propolisu eļļā, • bišu maizi, • bišu vaska sveces,

Produkciju iespējams iegādāties mājaslapas sadaļā e-Veikals.

Apraksts:

SIA "Bee Box" ir biškopības uzņēmums, kas ražo biškopības produktus.

Saikne ar bišu pasauli ir sena, jo vecvecāki Andrejs un Monika Miži ir bijuši profesionāli un ieredzēti biškopji Latvijā. Vasarās, skraidot ap bišu stropiem, klausoties vecvecāku izglītojošajos stāstos par bitēm un vērojot kā tās tiek apkoptas, un cik daudz laba tās spēj dot, biškopības turpināšana turpmākās paaudzēs ir pašsaprotama.

TAVAKAFIJA, SIA

Kaibala, "Krūzes" , Lielvārdes pagasts, Ogres nov. LV-5070
Kafija, Kafijas aparāti, to apkalpošana un remonts: ✓ Espresso kafijas automāti ✓ Kapsulu automāti ✓ Kafijas spilventiņu automāti ✓ Lietoti kafijas aparāti ✓ Pusautomātiskie automāti ✓ Kafijas pupiņas ✓ Kafijas tabletes ✓ Maltā kafija ✓ Kafijas spilventiņi  Coffee pads ✓ Aromatizētā kafija ✓ Kafijas kapsulas ✓ CURTIS tēja piramīdās ✓ TEEKANNE kanniņu tēja ✓ RICHARD karaliskā tēja ✓ HAZO beramā tēja ✓ Kafijas dzirnaviņas ✓ Piena putotāji ✓ Piena dzesētāji ✓ Tējkannas ✓ Aksesuāri ✓ Ražots Latvijā medus

Sanitas Mitenbergas pediatra privātprakse

Pededzes 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Specializācijas: ✓ regulāras profilaktiskās pārbaudes, slimību diagnostika, imunitātes stiprināšana no bērna dzimšanas līdz 18 gadu vecumam; ✓ konsultācijas vecākiem pirms bērna piedzimšanas; ✓ palīdzība akutos saslimšanas jautājumos; ✓ Valsts programmas ietvaros apmaksāta vakcinācija; ✓ veselības pārbaudes un dokumentu noformēšana; ✓ pirmsskolas izglītības iestādei, skolām, izziņām dažādiem dienestiem; ✓ hronisku un ilgstošu slimību gadījumu bērna veselības risina sadarbībā ar citu nozaru speciālistiem. ✓ Pediatrs Mārupē. Mājas vizītes.

KPK, SIA, Deratizācijas, dezinsekcijas, dezinfekcijas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Pleskodāles 1a, Rīga LV-1046
Apraksts: Deratizācija, dezinfekcija visā Kurzemē, Rīgā, Jelgavā, Siguldā un citur Lavijā! Viens no lielākajiem deratizācijas, dezindekcijas uzņēmumiem! Vēršoties pēc palīdzības pie SIA "KPK" kvalificētajiem speciālistiem ar ilggadēju pieredzi, jūsu ieguvums būs profesionāla un operatīva grauzēju un insektu iznīcināšana ar kvalitātes garantiju un individuālu pieeju katram klientam.

Saltums 2, SIA

Celtniecības 22, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

RADOŠĀ SALDĒJUMA RAŽOTNE. Mūsu saldējumi pieejami visdažādākajās garšu variācijās, kas spēj lutināt daudzus. Zemenes, ķirši, mellenes, upenes, vaniļa, banāni, šokolāde, klasiskais plombīrs – tās ir dažas no garšas niansēm, kas sastopamas mūsu produkcijā. Savu saldējumu ražojam no dažādām izejvielām, bet tikai no labākajām – piedāvājumā ir piena un krējuma saldējumi. Esam arī pirmie, kas Latvijā sāka ražot kārdinošo biezpiena un bagātīgo sviesta saldējumu! Saldējuma ražošana, vairumtirdzniecība, eksports.

PAMPĀĻI AS

Pampāļi, Rūpniecības 1a, Pampāļu pagasts, Saldus nov. LV-3882
Apraksts:

Pampāļi AS ir viens no vadošajiem lauksaimniecības uzņēmumiem Latvijā. Noslēgta cikla saimiecība nodarbojas ar piena lopkopību, graudkopību, mežsaimniecību un biogāzes ražošanu Pampāļos, Saldus novadā. Mērķtiecīgi attīstot uzņēmumu ilgtermiņā, sakārtojot ražošanas procesus un ceļot efektivitāti, sešu gadu laikā izdevies uzņēmuma apgrozījumu palielināt divarpus reizes.

Versupack, SIA

Lielirbes 17a-35, Rīga LV-1046
Preces:: ✓ Papīra maisiņi ✓ Vienreizlietojamie koka trauki ✓ Pārtikas iepakojumi ✓ Vienreizējie trauki banketiem ✓ Vienreizlietojamie trauki ✓ EKO iepakojumi pārtikai Specializācija:: Uzņēmums darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, un tā piedāvājumā ir tādas preces kā vienreizlietojamie trauki un galda piederumi, papīra maisiņi kulinārijas izstrādājumiem, augstas kvalitātes papīra salvetes un galdauti, trauki keiteringam un furšetiem. Interneta mājaslapā ir iespējams apskatīt katalogu.

Biameat, SIA, Sertificēta kautuve

"Silaputni" , Zasas pagasts, Jēkabpils nov. LV-5239
Par uzņēmumu:

SIA "Biameat" veic gaļas pārstrādes pakalpojumus Jēkabpilī.